Gyakran Ismételt Kérdések

 

Miért érdemes belépnem a flottába?  
Minden sokkal olcsóbb: nagyon alacsony hívásdíjakon beszélhetsz, 60 db ingyen SMS-t küldhetsz, flottán belül ingyen beszélhetsz, olcsóbb az internet stb.

Mire szolgál a 6000 Ft éves flotta tagsági díj?
A tagsági díj befizetésével klubunk tagjává válsz. A Mizu Flotta tagjaként részesülsz a kedvezményekben.

Internet telefonszámomat is regisztrálnom kell? Fizetnem kell utána tagsági díjat?
Nem, internet telefonszámodat nem kell regisztrálnod és tagsági díjat sem kell fizetned utána amennyiben amúgy másik kártya után már megfizetted. Ha más (nem Vodaphone) szolgáltatótól lépsz be a flottába, internet telefonszámodat az eredeti szolgáltatónál mondd vissza, és a flottába lépés után kérhetsz újat. 

Kié a telefonszámom, ha belépek a flottába?
Flottába lépésedkor a telefonszámod jogilag a Sonsamex Kft. tulajdonába kerül. Meghatalmazod a céget, hogy a telefonszámodat a flottába behozza, valamint egy felelősségvállalási nyilatkozatot írsz alá, amelyben vállalod a telefonszámodat érintő anyagi kötelezettségek teljesítését. A számlát az általad kért módon és általad megjelölt címre, E-mail címre küldjük.

Mi a teendő, ha be akarok hozni valakit a flottába?
Kérlek, csak általad megbízhatónak ismert személyt ajánlj. Felelős vagy az általad a flottába belépő személyekért. Teendő: Regisztráljon be a honlapunkon és ajánlónak írjon be téged.

Feltöltő kártyás telefonszámot is be tudok hozni a flottába?
Igen, be tudod hozni a feltöltő kártyás telefonszámot is a flottába. Amint a flottába kerül a telefonszám, feltöltő kártyás rendszerből a flottára érvényes tarifával működő előfizetéses rendszerbe lépsz át.

Mit kell tennem, ha készüléket akarok vásárolni?
Írd meg nekünk e-mailben az itt kiválasztott készülék típusát, a kapcsolási számot, amire szeretnéd megvenni, és azt, hogy hány év hűséget vállalsz. Mi rendeljük meg neked a készüléket.

Mitől függ, hogy milyen kedvezménnyel, hűségnyilatkozattal tudok készüléket vásárolni?
A flottára érvényes tarifahűség lejáratától függően változik, hogy éppen tudsz-e, és ha igen, 1 vagy 2 éves kártyahűséggel, kedvezményesen készüléket vásárolni. Általában az 1 éves hűség lehetséges, és az is éri meg, mivel a 2. hűségévet a szolgáltatók alig jutalmazzák. Érdemesebb az 1 éves hűségidő leteltekor ismét venni egy készüléket, és a két készülék egyikét eladni. (Ha például Samsung Galaxy S III készüléket akarsz venni,  listaára most (2012.11.20) 193 990 Ft, 1 éves hűséggel 159 990 Ft, 2 éves hűséggel 149 990 Ft - míg az első évet 34 000 Ft, addig a második évet mindössze 10 000 Ft kedvezménnyel jutalmazzák.) 

Mit jelent a tarifahűség és a kártyahűség?
Tarifahűség: az előfizető vállalja, hogy adott ideig ugyanazon áron veszi igénybe a szolgáltatásokat. Új kedvezményeket, tarifát ez idő lejárta után lehet igényelni.
Kártyahűség: az előfizető vállalja, hogy adott ideig ugyanazon szolgáltatónál tartja a telefonszámát. Tarifák között vagy előfizetésesről kártyásra lehet váltani eközben.
Nem célszerű, ha az egyik hűségidő túlnyúlik a másikon, mert a flotta ezáltal veszít az alkupozíciójából. A készülékvásárláskor vállalható hűségidőt ezért esetenként korlátozzuk.

Ha tarifahűségem még nem járt le, be tudok lépni a flottába?
A tarifahűséged lejárata után vagy azt megváltva tudsz a flottába belépni. A megváltás árát a szolgáltatód tudja megmondani neked. Ez általában függ a hátralévő hűségidőtől.

Ha kártyahűségem még nem járt le, be tudok lépni a flottába?
Ha a kártyahűséged a Vodafonenál van, és mellette tarifahűséged nincs, megoldható a flottába lépésed. Mindenképpen külön jelezd!

Mit kell tennem, ha a számlázási címemet szeretném megváltoztatni?
Írd meg nekünk e-mailben a kapcsolási számot, valamint a módosítandó és az új számlázási címet. Segítünk neked.

Mit kell tennem, ha egy szolgáltatást szeretnék rendelni vagy megváltoztatni?
Írj e-mailben egy ezzel kapcsolatost kérést az alábbi adatokkal:

Neved:
Telefonszámod:
A telefonszám amire a szolgáltatást rendeled/módosítod:
A telefonszám használójának neve:
Szolgáltatás amit rendelsz/módosítasz
Szolgáltatás általad ismert ára (csak ellenőrzés képpen)
Szolgáltatás indításának ideje: *
 
*Bizonyos szolgáltatások, nem számlázhatók törthavi elszámolásban mert bizonyos szolgáltatásokat ugyanúgy elhasználhatsz 1 nap alatt is mint egy hónap alatt, ezárt fontos tudnunk, hogy számlafordultával vagy azonnal szeretnéd hogy aktív legyen a rendelésed. Vannak szolgáltatások amik törthavi áron és ez esetben mennyiségben is rendelhetősek.